bloc ramonnet

www.pallarols.org

ramon@pallarols.org

ramonnet | esport | fotografia | musica | xorrades
 
entrada, dissabte 23 d'octubre de 2010 MUNTANYA

Trekking per Sant Llorenç del Munt

fotos Fidel i Lurdes - guia Joan

Sortida des del "Segle XX", i ens plantem al Coll d'Estenalles. Començem la caminada pujant unes rampetes, seguint la pista divissem unes vistes generals del Parc i una vessant del Montcau fins arribar al Coll d'Eres. D'aquí agafem per la canal del Llor, bé agafem és un dir, perqué això baixa, baixa, per alguna cosa és una canal, terreny amb forta pendent, moltes arrels, un replà i, torna a baixar així fins que arribes a la Font del Llor, zona a on hi esmorçem, ens refresquem i traget de vi que va i, traget de vi que be.   

Bé con que després d'haver reposat una mica i, haver tret el ventre de penes  ja tens ganes de seguir, doncs sommi, encara ens arribem fins El Marquet de la Roca, ens situem, millor dit et fas una mica idea del lloc i, ja fem la volta per torna a fer camí, o sigui pasar per devant de la font d'abans i pujar la canal que abans em baixat fins tornar a pasar pel coll i, arribar finalment al Coll d'Estenalles.

deixar comentari - 0 comentaris:


entrada, dilluns 27 d'octubre de 2008 MUNTANYA

JORNADA BOLETAIRE

Estem tocats del bolet? a on son el bolets? sabeu a on son, si, no, doncs la veritat diuen que ni han a molts llocs però, jo he anat a l'Hostalet què a on és? doncs a la comarca de... eh què, a la comarca de... ai que no ho sabeu,,,. és a la comarca d'El Ripollés.

Del que hi ha no hi falta res, hi han hasta rovellons tu, si si, no us enganyu hasta jo n'he trovat je, je, oita després d'això hasta jo donaba classes de bolets je, je, com es fa, a on son etc. etc. eh Joan.

 

Ah i desprès de la volteta que varem fer amunt i avall, més d'un hi va deixar bous i esquelles (vull dir sabates) a que si, però no tot han de ser penes, llavors a l'hora dels fogons tuuu, ah llavors ens varem fotre uns... be que us haig de dir, suposo que ja us ho penseu no? dons si,  uns bolets, però no tots eh, que cal també portar-ne de tornada si no, ho expliques i no s'ho creuen.

deixar comentari - 0 comentaris


entrada, dijous 23 d'octubre de 2008 BICI

Rubí-Sant Llorenç d'Hortons-Rubí fotografies Paco

 sortim de Rubí en direcció sur cap a Castellbisbal i atravessem la població per anar cap a Martorell, d'aquí ens dirigim cap a Gelida i d'aquí cap a Sant Llorenç d'Hortons també atravessem la població i ja al arribar a la cruílla de carreteres parem a esmorçar al bar "La Paredeta".

Bé qué podem dir, s'arriba amb gana i sed i... que si unes galtes de porc, que si botifarra, que si llumillo, que si truita, que si butifarra negra, que si vi amb gasosa, que si ... i esclar de vi amb una no n'hi ha prou, que si patatim, que si patatam, dos xupitos, ...i fontli un altre vegada, però aquesta vegada a l'inrevés, ei, que hem seguiu... bé és igual. el cas es que s'ha de tornar saps lo que vull dir, fer Sant Llorenç d'Hortons, fer Gelida amb la pujada que hi ha abans d'arribar, fer Martorell, fer Castellbisbal i, tant si com no acabar d'arribar a Rubí. Uf pensaba que no arribaba tú.

deixar comentari - 0 comentaris
 

entrada, 30 de juny de 2008 BICI

BICI

 

Ei fotografia de l'altre dia... a "Can Pichurri". La pluja no ens va privar d'esmorçar, eh, je, je.

 

 

deixar comentari - 0 comentarisentrada, 1997 BICI

Tagamanent

Sortim en cotxe i anem fins El Figaró, agafem bicis, fem una mirada a la ruta per no despistar-nos i, apa pista amunt passem per un mas i, comença a fer pujada el camí fa eses i nosaltres també i, anem pujant hi ha alguna rampa forta, alguna altra encara de més forta, je, je, però nosaltres aguantem el tipu, potser esbufegant oh no, pero pujem eh, i arribem al trencall per acabar d'arribar al cim.

Continuem encara, passem el pla de la calma i anem a esmorçar a Collformic. l després fem la volta i, avall fem troços de GR, altres de pista, dreceres, esgarrinxades... un que s'emprenya... tira la bici, però avall sempre avall, no passa res. Amb aixó que anem a parar a Aiguafreda, hi per carretera anem fins El Figaró per agafar el cotxe, i tornar al punt se sortida.

deixar comentari - 0 comentaris


entrada, 4 d'octubre de 1997 MUNTANYA

PUIGMAL 2.913 metres - Guia Joan

Sortida que varem fer tres companys. Anem amb cotxe de bon matí fins a Fontalba i començem la caminada, només arribar ja de per sí és impresionant el lloc, dons et trobes ja a una alçadeta, el terreny és costarut i va fen esquena d'ase sembla que t'hi vas acostant però no, és d'agrair portar un guia experimentat,  és fàcil que sortis amb bon temps i et faci un canvi al cap de poc, tot i que no ens hi vem trobar amb aixó, bé i pujant, i pujant, i pujant vem arribar, però eh, hi ha una vista meravellosa, tenim davant el Finestrelles més lluny es veu el Pedraforca, Cadí, mirant en direcció nord França.

I la satisfacció és gran. Esmorçem i al cap de poc reprenem el camí cap a Núria  com que és baixada la cosa és fa com més bé, tot i que de primer és planer però després baixa, i baixa fort fins que ja divises el monestir, a on varem dinar i donar-hi una volta per l'ermita, el llac, per després fer cami ja de tornada a Fontalba, a on hi tenim el cotxe. 

deixar comentari - 0 comentaris


entrada, setembre de 1997 MUNTANYA

Pedraforca 2.497 metres - guia Joan

Pujada al Pedraforca des de Gòsol, tot fen crestes. Pujar al Pedraforca ja te el seu punt, ara, és una de les sortides "guapes" hi han pujades d'aquí t'espero i crestas per anar grimpant, l'alçada..., pasos estrets..., etc..., fant que tinguis una vista dels "patis" que posen els pels de punta, ara bé per on pujabem nosaltres però, tenia de bo que no pujabes per la tartera, amb el inconvenient que hagues representat, per alló de que en pujes dos i en baixes un, encara que no vol dir que no puji, je, je, al arribar al pollegó superior o cim et sens hasta com descansat, penses, que de pujar ja no puja més, je, je, espléndida vista, amb la paret del Calderer davant que esgarrifa i tot.

Esmorçem i ja anem pensant en baixar. Ens deixem caura cap a la enforcadura i, baixem per la tartera de la banda de Gósol, ah baixar sí que dona gust sembla quasi esquiar, s'acaba la tartera i baixa que baixa fins que sortim a la carretera una mica abans de Gósol, a on hi dinem per després reprendra la tornada. 

deixar comentari - 0 comentaris


entrada, 1996 BICI

Montcaro 1447 metres

Anem dos company d'aquí i ens trobem amb dos companys d'allà, vull dir que estaban estiuejan allà pel tarragonés, i ens presentem a Roquetes a on agafem les bicis. Bé sortim des d'aquí tot xino xano, i anem acostan-se al peu de la montanya, agafem i anem pujant tot ba bé mica en mica veiem que anem prenen alçada però d'aquí a dalt manca molt i cal saber-se dosificar, i anem pujant i, la cosa ja comença a endurirse, però no defallim i així fins que ja arribem a l'urbanització, però, encara no hi som, doncs ens queda el tros pitjor, davant tenim una pujada d'aquelles que et fan dir "sí senyora" ho posses tot, si encara no ho has posat abans, i vas donant pedalades dret, o vas donant tombs, no ho sé, però pujas, que vas més depressa o més a poc a poc, tan se val i, el premi arriba quan per fi, ja et veus a dalt.

Bé està dir que l'etapa es curta però, tot és de pujada, un cop em gaudit de la vista, tornem avall i, ens parem a l'urbanització per esmorçar-hi. Un cop estem a punt tornem ha agafar les bicis i baixada avall, que arriben a fer t'he mal les mans de tant frenar. un cop abaix ja agafem els cotxes i cap a casa. 

deixar comentari - 0 comentaris


entrada, 1995 BICI

Sant Salvador de les Espases

Agafem les bicis i sortim des de Rubí, per carretera fins arribar a les cruïlles de Viladecaballs - Olesa - Vacarisses a on hi ha el bar Puerto Lumbreras, és diu així, je, je, be ataquem, i ja agafem pista diguessim des de Vacarisses, hi n'hari n'han, n'hari n'han, arribem a la cresta, hi oh, paisatge molts característic per la seva idiosincràsia,

Et trobes emboltat de montanyes hi tú estas al mig a dalt d'una cresta, hi amb una vista espectacular de Montserrat. Hi pots esmorçar dons quan arribes aquí hi ha una mica d'estança i et pots arracerar, i, esmorçem clar. Desprès de feri un tomb, tornem a agafar les bicis i apa baixem pel dret, però, pel dret eh, i anem a cercar La Puda per tornar per carretera fins a casa.   

deixar comentari - 0 comentaris


entrada, octubre de 1995 BICI

Sant Jeroni 1224 metres

I

Sortim de Monistrol per la carretera i anem a cercar el camí del cremallera i enfilem cap amunt pujant i, pujant, passem pel tunel fins arribar a la plaça del Monestir, des d'aquí ens dirigim, com aquell que no vol la cosa cap a Sant Joan, je, je, "para mear y no echar gota" collons, només de mirar amunt ja veus que puja, pero puja, puja, eh.

Bé, doncs au sommi si pots... pel cap et passa allò de qui m'ha manat a mí venir aquí, tan bé que estaba a casa etc. i axí, així, fins arribar a l'estació de Sant Joan je, je, i espera el cas és que s'ens va posar a ploure, menys mal que va parar al cap d'un ratet que si no, i apa cap a Sant Jeroni que tot hi que és planer, encara falta un troçet i, planer, planer, tampoc eh, amb aixó arribem ja a l'Ermita de Sant Jeroni i acabem anant fins a la miranda.

I ja s'acabat nooooo, després de contemplar la panoràmica i reposar forçes girem cua i cap avall, fem el mateix camí però ara de tornada, xino xano, arriben a Sant Joan i, aquí torna a posar-se la cosa "chunga" doncs la pujada forta ara es torna en una baixada forta... je, je. Cal anar molt al tanto i controlan tota l'estona perque t'ens d'anar frenan, giran, i tot aixó amb pedretes, je, je i no sortir-t'he del camí, però que t'haig de dir això nosaltres... ba. I arribem al Monestir, baixem les escales passem de nou pel tunel i ens deixem caure pel camí del cremallera avall, per cert, un va punxar, arranjemt la roda i acabem arriban de nou a Monistrol.

deixar comentari - 0 comentaris


entrada, octubre de 1994 BICI

Can Pichurri

 

Ei d'aquesta ja fa dies eh, aquí ens varem trobar i aquí ens varem fotografiar.

 

deixar comentari - 0 comentarisentrada, setembre de 1994 BICI

Turó de l'Home

Una de les primeres sortides que vaig fer ja una mica més en serio. Anem en cotxe fins a Sant Celoni i, aparquem,  tot seguit ens preparem les bicis i começem a tirà cap a munt, passem per Seva i anem fen fins a trovar un trencall que hi ha una mica abans de arribar a Santa Fe, hi anem fent de nou, tot anant pujant, si ara puja una mica, ara puja una mica més, després puja una mica més i si no una rampa que encara puja més, amb la vista vas mirant amunt a veure si ja falta poc i que co... veus, et sembla, pero no, i amb això quant realment falta poc hi ha tota una recta que no s'acaba mai i quant gira a la dreta, aleop ja hi ets. 

deixar comentari - 0 comentaris